WOW zie die Healthy Challenge teller gaan….

door | 12 mei 2019

Na een week met weer extra veel zorgen om Nina haar gezondheid, waarin wij ons als ouders zo machteloos voelen. Hebben wij ons deze week zo gesteund gevoelt alleen al door al die donaties! Want nadat Gijs het vorige week onder de aandacht had gebracht bij zijn vrienden van de voetbal, zo heeft hij ook op zijn werk team Nina geïntroduceerd! En de teller staat nu gewoon al boven de €9000! Dit had ik niet eens durven dromen! Prachtig bedrag al, uiteraard kan er nog veel meer bij ;-)! En wat hoop ik dat dit in de toekomst Nina ook gaat helpen!

Ook Etos, het bedrijf waar mijn zus Jessica (tante van Nina) werkt is deze week begonnen met de Healthy Challenge. De challenge gaat om zoveel mogelijk kilometers met elkaar te fietsen gedurende de maand mei en aan het einde van de maand hopen wij dan dat de km’s gehaald zijn en dat team Nina een mooi bedrag erbij krijgt!

Benieuwd wat de komende week gaat brengen, in elk geval zal de zolder opgeruimd worden. Want eerdaags maar eens alle spullen verkopen die hier niet meer gebruikt worden, waarvan de opbrengst uiteraard ook voor Kika zal zijn!