Nina voorpagina nieuws en gefilmd…

door | 19 mei 2019

Wat was het weer een week, eentje met ups en downs! Vorige week stond volop in het nieuws ouders van zieke kinderen en werken/(ziekte)verlof, ook hier moeten toegeven dat combi van werken en zorgen voor Nina zijn tol begint te eisen. Hopelijk helpt dat kleine beetje rust om weer helemaal fit te worden voor zowel de zorg van Nina, haar broers en het werk.
Nina wat meer wiebelen op haar benen, daaraan merken we dat ook zij last heeft van waarschijnlijk de chemo. Maar gelukkig blijven andere bijwerkingen haar nog steeds bespaard.

Maar er waren ook leuke dingen. De healthy challenge van Etos gaat ontzettend goed, er worden heel wat km’s gefietst!

Schoonzus Nienke deed mee aan de moederdagactie: “Wie gun jij een high tea voor moederdag”, Nienke had mij en Nina daar voor aangedragen en mede dankzij de geweldige foto (ahum) heeft zij gewonnen! En zo mag ik eerdaags genieten van een heerlijke high tea, maar uiteraard wel samen met Nienke! En die oh zo leuke foto kwam op de voorpagina van het plaatselijk nieuwsblad en nu word ik herkend op straat ;-)!

Ook kwam KIKA bij ons op bezoek voor het maken van een mooi ‘promo’ filmpje voor RunforKika, waarin Nina centraal staat. De jongens zijn beide geïnterviewd, evenals ik zelf. Hortend en stotend gaven we antwoord, wat is dat moeilijk zeg, Nina had er duidelijk geen zin in en wilde werkelijk nergens aan mee werken. Dat beloofd wat, hopelijk toch nog een mooi resultaat, wat wij over een paar weken kunnen zien en wat ik uiteraard zal delen!