Een rustige week

door | 26 mei 2019

Deze week is rustig verlopen. Nina gaat zo, zo! Helaas langzaam beginnend last van bijwerkingen door de chemo, zelf lijkt zij hier nog niet echt hinder van te ondervinden. Dus hopelijk blijft het hierbij. Maar het is wel naar om te zien, want dat je kind ziek is is al erg, maar dat er dan bij de behandeling nog zoveel nare bijwerkingen komen wil je al helemaal niet!
Maar deze week even geen chemo, komen nu in een paar rustigere maanden wat betreft chemo’s.

Deze week wel met de kids een aftelkalender gemaakt, want er staan een hoop leuke dingen op het programma, waaronder de run for Kika, wat Nina het ‘kika feest’ noemt en maar blijft vragen wanneer die nou toch is….
Daarom deze week ook maar begonnen met het ontwerpen van een mooi logo voor team Nina, want ons team willen we wel voorzien van een eigen herkenbaar shirt tijdens de run for kika!
Ook hebben we er een nieuwe loper bij, Rimmert een vriendje van Max, is zo begaan met het verhaal van Max zijn zusje, dat hij heel graag heel veel geld wil ophalen voor zieke kindjes! Zo lief! Doet mij denken aan Dex 2 jaar geleden voor zijn vriend Stijn. Hoe lief, begaan en zorgzaam kunnen kinderen zijn!

Gisteren als gezin heerlijk genoten van dagje Madurodam en vanmiddag bij opa en oma eindelijk met z’n allen paaseieren gezocht, want dat hebben we met Pasen niet gezamenlijk kunnen doen. Dat zijn de momenten dat wij even extra van en met elkaar genieten!