Weer thuis

door | 5 mei 2019

Nina is na 5 dagen ziekenhuis gelukkig weer thuis en daar verder mogen herstellen. Combinatie van aplasie (dip door de chemo) en slechte luchtwegen, was voor Nina voldoende om een flinke dubbele longontsteking op te lopen. Ze bruist nog niet van de energie zoals wij haar kennen, maar speelt vrolijk met al haar eigen speelgoed en dan is thuis zijn wel weer heel erg fijn en uiteraard gewoon naar buiten wanneer je wilt!
Verder gingen wij de uitdaging aan om een VIP tafel te winnen bij de Run for Kika in Alkmaar 7 juli! Deze week de meeste donaties binnen slepen! Even een appje naar het voetbalteam van papa Gijs bracht al meer dan €1100 op en dan ook nog een prachtige donatie van opa en oma van €500! Misschien winnen we niet de VIP tafel, maar in elk geval wel weer nog meer geld voor onderzoek voor een toekomst waarbij kinderen geen kanker krijgen!
En dan was er ook weer even tijd om de hardloopschoenen aan te doen, samen met Dex heerlijk een rondje door het bos gelopen! Want het is leuk als we een mooi bedrag binnen slepen voor KIKA, het is ook leuk als wij zonder al te veel moeite de finish lijn over komen ;-)! Minder weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *