Weer een blog, op een nieuwe site

door | 14 juli 2019

De afgelopen week met z’n allen eerst moeten bijkomen van de Kika Run, voor sommige van ons voelde het alsof er een marathon gerend was. Wij kijken nog steeds met warme gevoelens terug aan deze bijzondere dag en genieten na van de vele foto’s die inmiddels beschikbaar zijn. Ook zijn wij door veel mensen aangesproken omdat de volgende dag er een item in de krant geplaatst was, tevens nog een mooie teamfoto in het Castricums Weekblad, wat een aandacht allemaal! Hopelijk levert het nog meer geld op voor Kika.

Tevens was het de laatste week voor de jongens, voordat de zomervakantie begon. Dex ging uitdelen op school, alvast voor zijn 8ste verjaardag! Max had nog even zusje Nina op bezoek in de klas toen mama aan het helpen was op school. Maar nu zijn beide 6 weken aan het genieten van even niet naar school hoeven! Nina niet, die is aan het aftellen tot zij eindelijk kan beginnen, want: ‘Het duurt nog zoooooo lang en dat is zoooooo saai!’.

Nina deze week bij Heliomare geweest voor het aanmeten van de rolstoel, na 2,5 uur (inclusief uur wachten op de leverancier) was de conclusie dat we toch voor een ander type stoel gingen, maar die kon deze mevrouw niet aanmeten, nieuwe afspraak dus! Maar Nina mocht wel alvast een kleurtje kiezen voor haar rolstoel, 3x raden welke het wordt….

Vrijdag met oma Zonneveld naar Utrecht gegaan voor weer een chemokuur. Nina was in opperste beste stemming en had wel weer zin om naar het ziekenhuis met gekleurde ramen te gaan. Helaas was het aanprikken van de Porth a Cat ditmaal een groter gevecht geworden dan andere keren, maar uiteindelijk wel gelukt. Vervolgens was het even spannend of de chemo wel gegeven kon worden, want er was 1 bloedwaarde te laag voor wat die moest zijn. Maar klinisch was Nina wel goed. Een week uitstellen kwam weer niet goed uit met de geplande operatie. Dus toch de chemo. alleen in andere samenstelling. Hier wel 2 uur op moeten wachten, maar gelukkig waren de knutseldames er inmiddels en heeft oma nog wat boekjes voorgelezen. Na de chemo nog even met oma de muziekkamer in, wat een feest was dat! Daarna snel weer naar huis, want het was weer een lange en vermoeiende dag met elkaar.

Het weekend was vooral even bijkomen met elkaar. De jongens van school, logeerpartij en dagje uit in Amsterdam. Max uitzieken van een fikse (keel) verkoudheid, gepaard met koorts, Nina van de chemo en papa en mama…. van van alles en nog wat ;-)! Er zijn plannen gemaakt voor de zomervakantie, Nina is met mama naar de Bazaar in Beverwijk geweest voor een jurk en papa heeft allerlei klusjes gedaan.

Tot volgende week…..