KIKA RUN

door | 7 juli 2019

Zondag 7 juli 2019 gaat in de boeken als een hele bijzondere dag! Vandaag was de dag waar wij met z’n allen vanaf 20 februari naar toe geleefd hebben! Als gezin, samen met familie, vrienden, maar ook voor ons onbekenden hebben wij er voor gezorgd dat er vandaag meer dan €18.000 op de teller voor team Nina stond.

De dag begon bij Geestmerambacht Alkmaar met de uitreiking van beste team, niet geheel verrassend waren wij dat! Nina zag al een zilveren beker staan en hoopte zo dat zij die zou krijgen, met trots heeft zij deze in ontvangst genomen (geen idee denk ik waarvoor zij deze kreeg). Daarna snel klaar maken voor de start van de 10 km (Gijs) en direct daarna de 5 km (Dex en Lisette). Dex wilde graag samen met mama lopen, maar mama kon hem na 200 meter al niet meer bijhouden en hij is ruim 3 minuten eerder over de finish gegaan (26 minuten?)! Wat een topper en wat een energie! Snel met z’n allen langs de kant van de weg, om alle lopers die nog binnen moest komen aan te moedigen! Sommige nog met sprankje energie, sommige helemaal stuk van emoties of gewoon gebrek aan energie!

Het mooiste onderdeel voor Nina! De kanjerkroning, samen met haar broers die haar ondersteunden! Op het podium en daarna nog even over de oranje loper, dit laatste nog een paar keer overnieuw want ja de meneer van de krant (Noord Hollands Dagblad) wilde ook een mooi plaatje schieten voor de uitgave van morgen.
En als afsluiter nog even de kinderrun. Max ging van start, Dex deed voor de show ook nog even mee en Nina op de nek van papa! Max zei na afloop dat hij volgend jaar niet meer mee doet, want het rennen was veels te lang! Dex die ging lachend over de finish en Nina kwam ook vol trots op de schouders van papa over de finish! Wat heeft zij genoten!
Gedurende dag aangesproken door wild vreemden, die geraakt waren door het verhaal van Nina, die haar bloemen gaven, die haar een hun medaille gaven, zo hartverwarmend allemaal!

En nu? Moe en zeer voldaan op de bank! En dat ondanks dat de Nederlanse Vrouwen niet gewonnen hebben! Hierbij eindig ik dan ook de updates via de site van run for kika, maar ik zal deze wel voortzetten op een eigen website van Nina. En vergeet niet dat ondanks run for kika Alkmaar geweest is, de strijd nog niet gestreden is en er nog steeds gedoneerd kan worden voor Kika! Dank allemaal voor jullie steun, gulle donaties en verrassingen!