Bijzondere week, Villa Pardoes

door | 1 juli 2019

De afgelopen week waren we uitgenodigd om te verblijven in Villa Pardoes! Een bijzonder mooie ervaring. Soms voor ons als ouders ook dubbel, de zieke kindjes van de andere gezinnen (soms nog veel heftigere verhalen) of een Efteling vol kinderen van Nina haar leeftijd die kunnen lopen, springen, dansen, zonder problemen. Maar bovenal hebben wij genoten! Wat is dit een mooi initiatief zeg! Het ontbrak ons en de kinderen werkelijk aan niets! Diploma’s voor de Python zijn behaald, dagelijks even knuffelen met Joki en Jet of spelen met de andere kinderen.

En terwijl wij aan het genieten waren, stond Nina deze week als ‘kanjer van de week’ centraal bij Kika! Elke dag kwam er op social media een andere prachtige foto van haar of ons gezin voorbij. Wij hopen dat dit voor nog veel meer donaties zal gaan zorgen voor Kika! Want hoe leuk afgelopen week in villa pardoes ook was, ik gun niemand zo’n week, omdat dat betekend dat hij of zij een ziek kind heeft!

En voor die donaties is voor team Nina nog een week! Volgende week staan we aan de start van de run for kika! We staan op nummer 1, hopelijk blijft dit zo! Dus sponsor jij ons ook?