Hieperdepiep Hoera; Jarig!

door | 16 juni 2019

Deze week een wat rustigere week dan voorgaande, maar er was evengoed weer genoeg gepland in de agenda!

Nina ging goed deze week, vrijdag weer naar het ziekenhuis geweest voor chemo, ditmaal was oma mee om ons te vergezellen. Nou en dat was maar goed ook, want het liep allemaal flink uit en moesten we elkaar goed bezig houden. Zo gingen wij om 8.15 uur de deur uit en om 18.45 uur waren wij weer thuis! Tja, de buizenpost had een storing en dus moesten ze de chemo’s van alle patiënten persoonlijk rondbrengen door het ziekenhuis. Nina heeft alles weer dapper doorstaan. En voor we naar huis gingen nog een laatste zwaai naar haar favoriete knuffel die in de draaideur van het ziekenhuis staat….

Het weekend begon goed met een verjaardagsfeest! En niet één, maar twee! Dex en Nina zijn beide in de zomervakantie jarig en omdat het wel zo leuk is als er een beetje visite voor ze komen, plannen we het wat eerder. Nu wel heel erg vroeg, maar het feest was er niet minder door en dat ondanks dat het weer niet mee zat! Beide zijn goed verwend. Dex wilde vooral lego en leesboeken, in beide ruim voorzien! Nina wilde graag ‘roze meisjes lego’ en de grote knuffel in de draaideur van het ziekenhuis. Ook zij is in beide voorzien en nog veel meer leuke dingen. Nina vroeg ’s avonds bij het naar bed gaan wanneer zij weer zo’n leuk feestje met cadeautjes zou hebben!

Vaderdag verliep ook want anders, want al voor het ontbijt waren Dex en ik richting het voetbalveld voor een toernooi! Dex heeft 3 wedstrijden zeer goed zijn best gedaan en mooie acties laten zien, je zou je afvragen waarom hij van voetbal af wilt. Al melde hij zich aan het einde van het toernooi aan als invaller voor zijn team. Tevreden met een mooi vaantje en de beker voor het team weer naar huis. Thuis was Gijs nog druk met klussen, daarna nog even de uitnodigingen voor Dex zijn kinderfeestje rondgebracht en toen was het eindelijk tijd voor de vaderdag cadeautjes! De kids hadden weer prachtige werkjes gemaakt voor Gijs!

Nog 3 weken tot de kika run…. en voor als je het afvraagt: Nee, we hebben deze week niet kunnen trainen! Oeps!