Nog 4 weken tot de Kika Run!

door | 9 juni 2019

Het was weer een drukke week in huize Zon, met minder leuke dingen, maar gelukkig ook veel leuke dingen!

Nina moest afgelopen donderdag voor de MRI naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Nina deed het wederom super goed! Ditmaal gelukkig niet zo onrustig en boos wakker geworden, maar heel blij! Vrijdagavond werden we door de oncoloog al gebeld voor de uitslag. Goed nieuws is dat tumorweefsel stabiel is, dus geen groei. Wel wat andere veranderingen die de klachten van kracht/coördinatie verlies links niet kunnen verklaren, maar die wel nader onderzoek nodig hebben. Dus op korte termijn zal Nina weer een afspraak hebben bij neuroloog en oogarts. Verder is besloten dat we gewoon doorgaan met de chemo zoals gepland. Goed nieuws, maar ook wel weer vragen en onzekerheden erbij….

Verder waren we druk met de avondvierdaagse deze week met de jongens. Ze liepen 4 avonden lang 5 km per avond en ondanks dat we meerdere dagen code geel/oranje hadden vanwege de weersvooruitzichten, hebben we alleen maar goed weer gehad. De finale avond allemaal in het oranje en de jongens droegen met trots hun kika shirt!

Tevens is bij Etos de ‘healthy challenge’ afgerond en mocht Nina vrijdag een cheque in ontvangst nemen van Etos, IJmond bereikbaar en Olympia Uitzendbureau, met een totaalbedrag van €2250,-! Ontzettend dankbaar voor deze ontzettend gulle donaties voor team Nina en wat mooi om te horen dat er collega’s waren bij Etos die in de afgelopen 25 jaar misschien 2x op de fiets naar hun werk zijn gegaan en nu door het goede doel voor de challenge dagelijks op de fiets zaten! Gemotiveerd door de strijd die Nina aangaat!
Nu hopen dat het bedrag op tijd op team-Nina gedoneerd wordt!

En vervolgens gisteren met mijn vader op de kofferbakmarkt van Wijk aan Zee gestaan met allemaal spullen om te verkopen. De afgelopen maanden het huis opgeruimd, spullen gekregen van onder andere Ernst en Anouk om te verkopen en zo stonden we daar met een kraam vol. Best spannend toch ook wel, want met zo’n kraam staan om spullen te verkopen is niet echt mijn hobby, maar we hebben ontzettend veel kunnen verkopen en in totaal €277,75 verdient! Veel mensen vonden het ontzettend goed dat wij voor Kika stonden en wat hielp waren de vlaggen van Kika om dit even extra te benadrukken! Voor de staanplaats hoefden we ook niet te betalen omdat we verkochten voor een goed doel! De niet verkochte kleding, knuffels ed. konden we daar in zakken achterlaten en de opbrengst daarvan gaat toevalliger wijze ook naar Kika! Dus uiteindelijk gingen we met nagenoeg een lege auto weer naar huis. Nu spierpijn van zo’n hele dag staan, maar ongelofelijk trots op het resultaat.

De komende week weer genoeg op de planning, maar hopelijk tussendoor nog een momentje om nog even te trainen voor run for kika over 4 weken!