Weekend

door | 23 februari 2020

Het weekend is weer voorbij, net als de schoolvakantie

De jongens hebben ondanks alles, een best leuke vakantie gehad. Paar leuke uitstapjes gemaakt en ook heerlijk thuis gespeeld. Vooral lego bouwen, was het weer ook naar! En uiteraard bij elkaar logeren op de kamer.

Nina wil ook weer naar school, maar helaas is dat nog niet in zicht. Wel had zij bezoek deze week van de logeer beer Flip. En als Flip niet bij Nina was, dan logeerde hij bij Dex en Max.

Het weekend verliep rustig. Nina krijgt naast continue sondevoeding, ook continue glucose via infuus. Krijgt Nina dat niet, dan daalt direct haar bloedsuiker. Volgende week zal aanvullend onderzoek moeten uitwijzen, wat de oorzaak hiervan is. Maar door de toediening van glucose is Nina super energiek. Vandaag van de optiflow af, zuurstof uit de muur nu en daarmee kan je ook met een zuurstof tank even van de kamer af. Dus hup naar de speelkamer!

Hopelijk genoeg energie opgedaan voor komende week. Voor de aanvullende onderzoeken, maar ook voor een aantal andere onderzoeken om te beoordelen of en hoe Nina naar huis kan, met zo’n laag mogelijk risico op herhaling van 14 februari. Spannende week, drukke week, maar hopelijk snel duidelijkheid.

Nina gisteren nog een klein beetje post gekregen. Zij geniet hier nog steeds van. Maar nu zelfs een kaart uit Israël! Wat ontzettend lief!

En nu, op naar weer een nieuw week!

Nina op haar buik op bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *