Voorspoedig herstel

door | 13 augustus 2019

Beetje vertraging in het schrijven van weer een update, maar we kunnen niets anders zeggen dan dat het erg goed gaat met Nina!

Tot een paar dagen na de operatie heeft Nina nog paracetamol tegen eventuele pijn gekregen, maar al snel afgebouwd omdat zij geen pijn heeft. Onvoorstelbaar!

Verder genieten wij van een vrolijke meid, die momenteel bruist van de energie. Mazzeltje hierin is dat de chemo van afgelopen vrijdag vanwege herstel operatie een week uitgesteld is en er dus al ruim 4 weken na vorige is. Hoe langer er tussen de chemo’s, hoe meer herstel tijd en dus meer energie terug krijgen. Heerlijk om te zien dat het haar lukt om een gewone beker vast te houden en zij huppelend met ons mee loopt naar de supermarkt.

Nog een weekje en dan mogen ook haar haren weer lekker gewassen worden. En Nina weet maar al te goed dat haar haren nu niet nat mogen worden, tja en wat nou als het deze week ineens best regelmatig regent… gelukkig van oma douche mutsjes gekregen en die wil ze maar wat graag op haar hoofd 😂!

3 gedachten over “Voorspoedig herstel

  1. Greet

    Wat een positief bericht👍Fijn om te lezen . Wat een mooie lieve foto’s van een heerlijk 4jr meisje . Fijn weekend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *