Vakantie weer voorbij…

door | 25 augustus 2019

En zo is de vakantie weer voorbij, de zes schoolweken zijn voorbij gevlogen. Waarvan wij de laatste 2 weken doorgebracht hebben op een camping in Limburg! Even wat anders dan de eerder geplande 3 weken Spanje, maar dat kon vanwege Nina niet doorgaan. De twee weken kamperen hadden wij niet het allermooiste zomerweer van de afgelopen weken/ dagen en zo bleven de geplande bikini’s voor Spanje in de tas en een warm vest er juist uit, maar wat is het buiten leven toch heerlijk, tenminste lekker dichtbij 😉 en de kinderen en wij hebben genoten!

Reden we op de heenreis door flinke buien richting het zuiden, waren we even bang dat wij de tent in de stromende regen moesten opzetten, maar de weergoden waren goed gezind en in het uurtje dat het droog was stond de tent strak op onze mega plekje!

De jongens werden door opa en oma gebracht vanuit Woudenberg en toen kon de vakantie echt beginnen. Een bezoek aan kasteel Hoensbroek (aanrader met kids), dagje shoppen in Roermond Outlet, middagje varen en in de sluis schutten, midget golfen, veel zwemmen (zowel binnen als buiten). Nina mocht de eerste week nog niet zwemmen of douchen, want na haar operatie mocht zij 2 weken haar haren niet nat hebben, maar gelukkig mocht ook zij de laatste dagen nog even lekker in het water! Verder hebben we helemaal niets gedaan, heerlijk! Oh’ja we moesten nog wel even op en neer naar Utrecht voor de chemo van Nina (zie vorige blog).

Los van dagje chemo, was het echt even onbezorgd genieten! Nina heeft echt 2 weken gebruist van energie en daar doen wij het goed op. Naar huis gaan wilde Nina liever niet en wij ook niet! Helaas thuis direct weer een poststapel waar regel dingen uit voort komen, maar dat heb ik nog even voor mij uit geschoven. Wel op deze laatste vakantiedag heerlijk op het strand gelegen (samen met de rest van Nederland) met lieve vrienden! Morgen begint de school weer, voor Nina haar eerst dag! Nina heeft er super veel zin in, al vertelde zij ook heel pittig dat zij het ook spannend vindt. En mama vindt het ook spannend, want ja ze is toch niet zo zelfstandig in veel opzichten (aankleden, toiletgang etc) als andere 4-jarigen! En zal ze wel vriendinnetjes maken? Pfff, wat een zorgen! Maar haar zelf uitgekozen roze jurk hangt klaar, roze tas voor fruit en drinken ook. Haartjes gewassen en alvast in 2 mooie vlechten gedaan en nu lekker slapen!

2 gedachten over “Vakantie weer voorbij…

 1. Petra

  Gave foto’s! Fijn dat jullie lekker op vakantie zijn geweest
  en dat het ook goed gegaan is met Nina.
  Heel veel Suc6 op je eerste schooldag, Lieve Nina.
  GoForIt💪🏼😘

 2. Mies Husslage

  Inmiddels is de eerste schooldag voorbij. Wéér een horde genomen! Succes, lieve Nina.
  Wim en Mies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *