Utrecht

door | 16 mei 2021

Na 2 weken vakantie was het maandagochtend weer even in het gareel komen om weer naar school te gaan. Voor Nina was het toch weer even spannend, maar heeft het grotendeels volgehouden. Je merkt bij Nina dat zij steeds beter kan aangeven last te hebben als de prikkels haar teveel worden en in zo’n drukke kleuterklas kan dat al snel! Ietsje eerder naar huis dus, maar dat hinderde niet. Mama was net bezig met het rijgen van de kanjerkralen aan de ketting, dus kon wel wat hulp gebruiken. Daarna even meten, want hoe lang is deze inmiddels? Wel 18 meter! Eerste weckpot is vol, op naar nummer 2 (helaas).

Einde van de middag vertrekken papa en Nina naar Utrecht. Nachtje slapen op de IC aldaar voor een slaaponderzoek zonder nachtelijke kapbeademing en deze ging erg goed. Dinsdag ochtend was het bijtijds opstaan, want om 08.00 uur al een buikecho, lab afnemen en om 10.00 uur was mama inmiddels ook gearriveerd en met z’n allen naar de oncoloog. Alle controles waren goed! Ook de buikecho zat er goed uit.
Daarna verhuizen met de spullen van IC naar high care en papa gedag zeggen, want die moest weer bijtijds terug zijn om de jongens van school te halen. Nina en mama vermaken zich wel en Nina doet ook in de middag dapper haar kap op om even de nieuwe instellingen te testen. Het slapen met de nieuwe instellingen gaat allemaal erg goed, beetje fine tunen nog, maar dit kan uiteindelijk verder thuis met apparatuur om de co2 te meten.

En dan is het alweer Hemelvaartsweekend en dus voor de kinderen 4 dagen vrij! We rommelen wat in en om het huis. Verhuizen spullen van garage 1 naar garage 2. We fietsen, steppen, wandelen en spelen in de speeltuin. Blazen paardebloem pluisjes, bakken cupcakes met de zuster, genieten van een goochelaar, Dex doet nog even een atletiek wedstrijd. We knutselen, kleuren, spreken af met vriendjes om te spelen en de jongens spelen in de avond nog op het pleintje met de buurtkinderen buiten. En nu staan de spullen alweer klaar voor een nieuwe (school)week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *