Uit bed

door | 1 april 2021

Vandaag weer een heel klein stapje vooruit, maar Nina weet nog steeds niet wie papa en mama zijn. Gezellig zo’n man die voorleest en zo’n vrouw die met je knutselt. Wel vroeg Nina wanneer papa nu eens kwam, maar toen wij hem gingen video bellen was dat duidelijk nog niet de papa die zij voor ogen had.

Na een toch wel onrustige nacht, waarbij papa veel naast Nina heeft gelegen omdat zij toch wat bang was, een oké dag. Al is het wel vermoeiend en valt Nina tussen de middag even in slaap. Voor het slapen gaan had zij met de pedagogisch medewerker een paasei versierd en bij het wakker worden wilde zij deze graag afmaken. Hup uit bed, aan het kleine tafeltje!

Nina is dan heerlijk bezig, maar je merkt dat zij nog veel in haar eigen wereld zit. Soms een spoortje van alertheid of reactie op wat mama aan het tekenen is, maar daar blijft het bij.
Ze lijkt wel blij te worden van de kaarten van prinses Elsa die zij krijgt en ook heeft Nina een prachtige ballon gekregen van ’team Nina’! Deze hangt uiteraard te schitteren bij haar bed!

De artsen hadden het al over verhuizen naar de gewone kinderafdeling. Papa en mama leek dat nog geen goed idee: midden in een delier iets gaan veranderen is geen goed idee en daarbij heeft Nina nog heel veel ondersteuning nodig van de optiflow. Eerst maar even dat delier kwijt raken en dan zien we wel weer verder. Gelukkig de bloedwaarden allemaal goed. Voor de zekerheid nog wel even door met de antibiotica voor de bacteriën die op de loer liggen, maar de artsen gaan er vanuit dat Nina geveld is geweest door enkel het ‘para influenza’ virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *