Back on earth

door | 2 april 2021

Na een goede nacht, waarin Nina soms wat onverstaanbaar brabbelde in haar slaap, zie zij uit tot 09.00 uur. Meteen was duidelijk dat Nina weer wist waar zij was en wie mama was. Spraak nog wat vertraagd, maar inhoudelijk zoals vanouds.

Na de verzorging eerst even voorlezen en daarna wil Nina niets liever dan gaan knutselen en kleuren. Een tijd zijn wij hiermee zoet en Nina vermaakt zich heerlijk. Maar rond het middaguur is de batterij leeg. Dit merk je ook direct in de zuurstofbehoefte. Lekker in bed, chillen met filmpje en later nog wat voorlezen.

Papa heeft thuis met de mannen lunch met zijn werk via het scherm, de jongens vinden het een beetje vreemd zo, maar genieten wel mee van het lekkers! De jongens daarna bij een vriendje spelen en in het AMC zijn papa en mama nog eventjes samen met Nina. Daarna snel naar huis, want het is al bijna etenstijd. Zegt Max doodleuk bij thuiskomst: ‘Eh moest ik niet naar free run?’… Oeps, vergeten! Het is ook zo’n gekke dag, papa en mama hebben hele dag al gevoel dat het zaterdag is. In ziekenhuis draaien ze ook een weekenddienst en de scholen zijn dicht. Dan maar samen met mama film kijken en vanavond bij mama logeren, want Dex logeert bij een vriendje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *