Prinses Elsa

door | 3 april 2021

Nina had een duidelijke wens vanochtend: haar Elsa jurk aan! Na een toch wel wat onrustigere nacht, stond zij ook wat timide op. Veel behoefte aan knuffels van papa en verhaaltjes voorlezen. Gelukkig heeft papa knuffels in overvloed en ook boeken genoeg, want alle boeken over prinsessen zijn mee naar het AMC.

Dex had vanochtend atletiek en had het weer reuze naar zijn zin, vandaag in het bijzonder omdat ze paaseieren moesten zoeken! En ook al ben je 9 jaar, dat blijft leuk! Max met tegenzin met mama mee wandelen, maar gelukkig was het een wandeling over camping Bakkum en kon hij wel 15 keer van de kabelbaan! Daarna nog tijd voor warme chocomel in het zonnetje! Dex blij, Max blij, mama blij want die had eindelijk weer wat stappen gezet! In het ziekenhuis is mama blij als zij 1000 stappen haalt, ipv de normale 10.000!

Thuis nog even snel de tondeuse over de hoofden van de jongens, lunchen, spullen pakken en hup naar het AMC. Ditmaal gaan Dex en Max mee. Weliswaar met tegenzin, maar het is niet anders. Helaas verkeerd moment, Nina wil niets, heeft behoefte aan rust en kijkt alleen voor haar uit. Gelukkig vermaakten de jongens zich even op de gang met de interactieve muur en nog even tekenen op de kamer.

Daarna alle heren weer huiswaarts en bleven de dames achter in het AMC. Ineens was Nina er weer, wel beetje rustig aan gedaan. Samen wat met het nieuwe ’teken/kras’blok van opa en oma geknutseld, boekjes gelezen en filmpje kijken. En inmiddels lekker slapen!

Hopelijk de hele nacht! Het lijfje is hard aan het werk. De artsen vertelde dat de nasleep van het virus wat Nina heeft/had erg lang kan zijn. Dat zien wij ook in de zuurstofbehoefte die zij nog heeft. Het timide gevoel kan een bijwerking zijn van bepaalde medicatie, die Nina gelukkig al aan het afbouwen is. Tijd is wat Nina nodig heeft! De Pasen in elk geval nog op IC en hopelijk ergens volgende week naar de gewone afdeling over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *