KIKA korte broek actie 2021; het ontstaan

door | 16 juli 2021

Ontstaan van de korte broek actie

Max: “Pap, wil je even een warmbloedigheidscontract tekenen? Want met zo’n contract ben je pas echt een stoere vent.” En daarmee geboren een goed doel/voornemen voor 2022 en de KIKA korte broek.

En zo kreeg ik (Gijs) een contract onder ogen, waarmee ik aangaf dat ik in korte broek zou gaan lopen. Vanaf de zomer tot en met de zomer. 365 dagen in het jaar, onder streng toezicht van Max!

Max had dit vorig jaar al gedaan en glansrijk doorstaan, maar nu moeten we er samen dus aan geloven.
Dus op een dag in juli kon ik dit contract ondertekenen. Na een telefoontje met de baas om even aan te geven wat de plannen zijn en de goedkeuring te krijgen, stond ook dat licht op groen. In juli denk je dan; makkie, dat komt goed, maar hoe zal dit verlopen. Wordt het vernikkelen, hoe reageert iedereen hierop?

Het contract

Het contract bood Max voldoende ruimte voor creatieve vrijheid zoals hieronder te lezen. Maar daarmee kan ik dan na 365 dagen training wel een echte “hitte kleum” worden genoemd….

Kika verbinden aan de korte broek

Zelf heb ik dan maar bedacht dat we hier wel een actie voor een goed doel (KIKA, uiteraard) voor kunnen maken om zo een klein steentje te kunnen bijdragen in het grote geheel van Kinderen Kankervrij. Na het telefoontje met KIKA blijkt dat zij ook zelf een actie op touw aan het zetten zijn voor het najaar van 2021. Om hiermee nog veel meer donaties binnen te krijgen.
KIKA realiseert daarbij een landelijke korte broek actie vlak voor de kerst! Daarmee mikkend op de lagere school kinderen welke dan een hele week voor kerst in korte broek naar school gaan en zo sponsoren binnen brengen.
Meer informatie: https://www.actievoorkika.nl/kortebroek

Kika korte broek Warmbloedigheidscontract
Warmbloedigheidscontract Max en Gijs 2021-2022 (juli-juli)

Doneren kan natuurlijk altijd!
https://www.kikakortebroek.nl/365-dagen-in-korte-broek-max-en-gijs-team-nina

Meer artikelen van Max en Gijs:
https://nina.zonneveld.org/category/kika-actie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *