Maart…

door | 7 maart 2021

….Roert zijn staart! Nou en zo gaat het ook met Nina!
Na een heftige week, nu een beduidend rustigere week. Fijn dat het gelukt is om Nina uit het ziekenhuis te houden. Hier ook uitgebreid met de longarts over gesproken. Een ziekenhuis opname voorkomen is voor papa en mama, natuurlijk ook voor Nina, heel hard werken. Maar het harde werken is dus beloond!

En zo ging Nina maandag vol energie naar school. Wel een half dagje, want er moest tussen de middag nog extra vernevelt worden, puffen, hoestmachine, peppen etc. En zo kon zij ook haar energie beetje sparen. Gelukkig voor Nina dinsdag alweer een studiedag, de zuster kwam thuis en daarmee heeft Nina heerlijk spelletjes gedaan en geknutseld!
En weer een beetje beter ging Nina de rest van de week ook weer naar school.

Vrijdag kwam Nina apetrots uit school met haar rapport en haar foto van haar kralenplankje. Je moet weten dat Nina voor de vakantie al bezig was met haar kralenplankje en hier met heel veel geduld aan gewerkt heeft. Geluk stond niet altijd aan haar zijde, want regelmatig viel de kralenplank, was de bak met kralen omgevallen of was er iemand tegen het plankje aangelopen. Maar hij is af! YES! En een fantastisch mooi rapport! Papa en mama natuurlijk ook trots en helemaal toen er ook nog 2 jongens met een heel goed rapport thuis kwamen! Bijzonder dat de kinderen, ondanks alle narigheden thuis, het gemis aan aandacht soms, het gebrek aan energie van papa en mama, voor Nina veel afwezigheid, zij het toch voor elkaar krijgen om goed te blijven scoren op school!

En ook hier thuis is Nina druk bezig met haar ‘kralenplankje’ of wel de strijkkralen. Zij speelt met haar vriendinnen! Doet spelletjes Beverbende met papa en/ of mama, gaat op de step naar de ‘walk thru’ verjaardag van een vriendinnetje en vanmiddag mocht zij knutselen bij tante Jessica!
Je merkt dat het voorjaar er aan komt, want de jongens spelen steeds vaker en langer buiten. Gaan zelfstandig naar vriendjes en Max heeft weer eens een vriendje te logeren. Gezellige boel dus in huize Zon! Volgende week weer zo’n week?

3 gedachten over “Maart…

  1. Wendy Balder

    Lieve Nina! Wat kan jij goed kralen plankjes maken zeg! Hier spelen Livia en Lauren ook graag met de smelt kralen!
    Ik vind het erg knap van je!
    Liefs en een dikke knuffel van Wendy

  2. Hester

    Daar zie ik Dikkie dik van strijkkralen of..? Mooi zeg.. ik heb berichtje op messenger van tante Jessica gezet om jou te verrassen maar volgens mij bekijkt ze dat nooit.. kun je vragen aan tante Jessica of ze even kijkt? Houd vol pappa, mamma, Dex, Max en Nina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *