Laatste nachtje?

door | 10 april 2021

Hopelijk is dit het laatste nachtje voor nu in het AMC! Want ook afgelopen nacht ging het erg goed met Nina en ook overdag bruist zij van de energie. Onze dag bestond vanochtend vooral uit: steppen, hond uit laten, steppen, spelletje doen, steppen, naar de ah, steppen, boekjes lezen, steppen, naar de etos, steppen, nog meer boekjes lezen, steppen, film kijken, steppen….

En dat allemaal zonder zuurstof! Het is goed om morgen weer naar huis te gaan. Om weer naar school te gaan volgende week. Om weer in het normale ritme te komen. Dat Nina weer aandacht moet delen met anderen. Niet meer continue verwend worden door de zusters hier, hoe lief ook! Want vandaag naast alleen maar leuke dingen doen met mama, kwam de theatrale stampvoetende Nina ook even te voor schijn als er iets niet ging zoals zij wilde! Dat is niet erg, maar wel een teken dat het tijd is voor het ‘normale’ leven!

De mannen hadden heerlijk het rijk alleen met elkaar. Dex zijn gezellige logeerpartij, daarna naar atletiek en ach daarna weer met datzelfde vriendje spelen alsof zij elkaar jaren niet gesproken hadden! Max heerlijk met papa naar buiten, schatten zoeken. En ook nog taart eten: Er was een overheerlijk boterkoek bezorgd met de post, opgestuurd door een lieve vriendin! En oma bracht taart die zij bezorgd hadden gekregen voor de eerste paal die de grond in is gegaan van hun nieuw te bouwen onderkomen! Gelukkig wisten de mannen hier wel raad mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *