Goed nieuws

door | 9 april 2021

Dat Nina een topper is, weet iedereen al, maar vannacht heeft zij wederom bewezen dat zij een topper is. Heeft zij de eerst nacht met haar kap op nog 5 liter zuurstof nodig, deze nacht 0! Ook overdag doet zij het goed. Mama brengt eerst even de jongens naar school, dikke knuffels want 2 nachten zien wij elkaar niet. Daarna snel de laatste spullen pakken en snel naar het AMC. Dit keer niet meteen naar boven rennen naar Nina, maar mama begint met het opnemen van een film voor de kinderen uit Nina haar klas. Best een dingetje, want mama liep daar met 3 tassen. Mama mocht geen andere mensen herkenbaar in beeld hebben. Mama moest ook tussendoor nog haar mondkap op doen. Maar het is gelukt om een beeld te schetsen van hoe het ziekenhuis er van buiten uitziet, hoe je naar binnen gaat, Nina haar favoriete plekken (winkels/ speelgang) en haar kamer. Ook kwam Nina zelf eventjes in beeld, niet al te lang want zij had het veels te druk met steppen met papa.

En eigenlijk was Nina de hele dag druk: steppen, school, steppen, schilderen, steppen, winkelen, steppen, pedagogisch medewerkster (alle kanjer kralen weer aangevuld), steppen, filmpje kijken, steppen en naar bed! En dat allemaal op 0,4l zuurstof met saturaties van 99%. En daarom werd besloten in de artsenvisite dat Nina, mits de komende 2 nachten en dag net zo goed gaat, zij zondagochtend naar huis mag! Jippie!

Morgen vermaken Nina en mama zich nog wel, want waarschijnlijk wordt het heel veel steppen. Maar ook wil Nina heel graag nog naar de winkels (kind is dol op shoppen). Vandaag een mooie bruisbal cupcake gekocht en denk niet dat die in bad mag (niet dat wij een bad hebben), maar deze is voor de overheerlijke geur! En misschien morgen ook even frisse neus buiten halen? Genoeg plannen, maar nu eerst lekker slapen!

En de heren? Die maken er echt een mannenfeestje van! Dex heeft een vriend logeren! Max heeft een kinderfeestje gehad. Papa biertje gedronken met onze bouwers! Want man man wat werken die hard! Laten we dit voort zetten!
Oh en willen jullie stemmen op een prachtig liedje, wat weergeeft hoe het voor ons is??? Liedje ‘ziekenhuis’…. https://www.wilminktheater.nl/nl/pQ8JeHw/willem-wilminkprijs?fbclid=IwAR1PI3-x2CPzAZ6Pn5vWSkRDYZf3FVWF6hJVOZ2dZIm8fBEy_tsc2Lc0g3A

Het is een liedje wat gemaakt is destijds voor het Klokhuis en opgenomen is in het PMC, de link om ook het liedje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=JnoB8b6ajcU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *