Opbouwen en afbouwen

door | 8 april 2021

Wat is Nina toch een ongelofelijke topper! De nacht weer met de kap geslapen. Dit is natuurlijk helemaal niet leuk om zo’n kap op je gezicht te hebben ter grote van die nieuwe snorkelmaskers. Maar Nina sliep ondanks het masker heerlijk! Wel 5 liter zuurstof, maar dat geeft niets. Vandaag meerdere momenten op 1 liter zuurstof gezet, met prachtige saturatiewaarden. Wederom met papa op stap geweest, met fysio de gang over, school gehad, een massage van een heuse masseur, geknutseld met pedagogisch medewerker, boekjes gelezen en vast nog veel meer! Als vanouds zou je bijna kunnen zeggen!

Vanmiddag ging Nina met Carrot en mama videobellen. Carrot had helaas weinig aandacht, maar ja die zag een vogel door de tuin heen vliegen. Overigens heeft Carrot helemaal geen last van zijn ingreep van gisteren. Zegt de dierenarts dat hij zeker wel 2 dagen wappie zou zijn, nou niets wappie! Springlevend!

En terwijl Nina hard werkt aan afbouwen van zuurstof, zijn de klusmannen hard aan het opbouwen van de garage! Tijdens het videobellen met Nina ook deze voortgang laten zien en Nina: “papa, papa, kijk eens naar de garage, papa, papa, kom nou kijken!” Ondertussen wordt er veel materiaal aangeleverd, gelukkig nog beetje tuin over hiervoor, want ze kunnen het nauwelijks kwijt. Waar zetten ze dat neer als je niet zo’n grote tuin hebt? Wel zijn alle doorgangen om met de fiets uit de garage te gaan geblokkeerd, haha dat wordt dus lopen en met de auto!

Morgen mag mama weer met Nina knuffelen en moet papa weer voor 2 nachten afscheid nemen. Maar hopelijk zijn wij snel weer met elkaar samen in 1 huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *