Back home!

door | 11 april 2021

Weer een fantastische nacht gehad, althans Nina! Mama sliep wat minder goed en dat terwijl de zuster ons niet gestoord had deze nacht. Maar ja je hoort toch de alarmen van de buren en er is wat meer onrust. Maar niet klagen, want we mogen waarschijnlijk naar huis!

De dokter komt in de ochtend al vroeg de laatste check doen en tuurlijk mogen wij naar huis. Papa is al onderweg naar het AMC en de spullen zijn al ingepakt, dus we steppen nog wat over de gang heen en weer. Nina komt op het geweldige idee om ons te verstoppen voor papa! Gelukkig heeft hij ons gevonden, want daardoor konden we eindelijk naar huis.

Nina rende bijna naar boven bij thuiskomst om direct uit te zoeken waar zij mee wilde gaan spelen, maar eerst een pakje open maken wat op de deurmat lag. Een armband van haar beste vriendin, Nina de ene helft van het hartje en zij de andere helft, hoe lief! Nina vroeg wanneer het verjaardagsfeestje was van deze vriendin, mama moest vertellen dat deze geweest was toen zij sliep in het ziekenhuis. Dikke tranen, maar gelukkig mag Nina volgend weekend op herkansing! Daarna werd lego, hele verhalen werden er de hele middag gespeeld! Maar ook nog even met de fiets een rondje om voor een frisse neus. Wel even wennen zo’n zadel, zere billen bij Nina (maar ja zit ook geen spek meer op) en papa en mama zagen wel wat puntjes voor de fiets die wij mee kunnen nemen voor het realiseren van een fiets voor Nina zelf.

En zo zijn wij alle 5 aan tafel voor het avondeten. Leggen papa en mama daarna Nina in haar eigen roze bed en hopen wij heel lang het ziekenhuis te mijden. Morgen nieuwe dag, nieuwe week en nieuwe kansen! Nina gaat lekker naar school weer, misschien niet de hele dag, maar dat zien we morgen wel weer!

Dank aan onze boodschappenman, dank aan onze kokkinnen, dank aan het lekkers wat door de brievenbus kwam, dank voor de kaarten, boekjes, stickers, andere attenties, dank voor alle kaarsjes die weer gebrand zijn!

4 gedachten over “Back home!

 1. José Eckhard

  Och wat heerlijk om te zien, Nina weer lekker thuis!
  en weer naar school, hoe tof is dat!
  Veel plezier, en tot snel lieve prinses!
  Groetjes José

 2. Hester

  Fijn!!! En de laatste fotovlaggetjes voor aan de slinger zijn besteld. Lekker veel slapen, uitrusten en genieten!

 3. Astrid

  🎉🥰🎉🎉🥰YEEEEEEEEEEEEH🥳🎊🥳🎊WAT HEERLIJK FIJN
  DIKKE KUs💋astrid

 4. Martijn Veen

  Wat fijn dat Nina weer thuis is! De zon gaat er van schijnen🌞. Wat een mooi liedje dat is genomineerd.
  Groet en geniet van elkaar Martijn & Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *