Happy Birthday to MAX!?

door | 6 februari 2022

Een nieuwe maand, de eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij! Het is omgevlogen. Het nieuwe jaar begon zo goed, maar helaas kwam meneer Corona toch ook bij ons op visite, althans bij Nina! Inmiddels zijn wij 2 weken verder en gelukkig maakt Nina stappen vooruit. In eerste instantie bleef Nina ‘stil’ staan, konden wij de behoefte aan zuurstof niet verder afbouwen, maar gelukkig ook niet meer nodig. Vervolgens waren het 2 stappen vooruit en 1 achteruit. Gelukkig nu heel langzaam een stijgende lijn. Vandaag zelfs terug af kunnen bouwen naar 1 liter zuurstof. We zijn er dus nog niet, maar Nina werd vanochtend zingend wakker, even voor 7 uur. Als vanouds! Dat geeft wel aan dat het goed gaat met haar! Ze huppelt, danst, stoeit, knutselt, lijkt te bruisen van de energie en is bijna niet af te remmen. Wat nog echt wel nodig is tussendoor.

En in de afgelopen week heeft Nina tussendoor ook hard gewerkt aan school. Met juf afgesproken wat zij in elk geval maakt. Want alles zou echt teveel zijn voor Nina en we wilden de achterstand niet nog groter maken. Gelukkig is het morgen studiedag, want er ligt nu nog maar een heel klein stapeltje, dat als Nina deze morgen af maakt zij helemaal bij is! Wat een topper is het toch!
Zin om weer naar school heeft zij nog niet, vriendinnetjes mist zij nog niet, zo gehospitaliseerd is zij alweer in korte tijd. Maar dit zal vast snel weer voorbij zijn als zij weer heen gaat. Hopelijk de komende week weer opbouwend naar school. Desnoods met een beetje zuurstof ter ondersteuning!

Ondertussen gingen de jongens naar school, clubjes, sport etc. Dex had weer eens een (onderlinge) wedstrijdje van Atletiek. Even 1000 meter in 4 minuten rennen over onverharde paden en met veel tegenwind. Max heeft een ‘slip’ erbij op zijn judoband. Maar Max was vooral bezig met de voorbereiding van zijn verjaardagsfeest! Dit jaar wederom maatregelen, maar Max wilde gewoon zijn verjaardag vieren! Hij had zelf bedacht dat hij een meet wilde met alle ‘grote mensen’, maar ja alleen een meet is zo saai. Een bingo dan? Leuk idee, maar hoe krijgen de mensen dan prijzen als zij bingo hebben? Maar toen ontstond het idee om iedereen uit te nodigen voor de bingo, vragen om een cadeautje of kaart te bezorgen voor 6 februari en vanmiddag allemaal in de meet. Vooraf bezorgde Max feestboxen met een versnapering voor tijdens de bingo en uiteraard de BINGO kaarten! Om half 3 zat iedereen paraat en kon het feest beginnen. Had je een rijtje vol, dan was er bingo en mocht Max het cadeautje van diegene uitpakken! Zo had Max dus heel vaak prijs! We hebben genoten en vooral Max natuurlijk! Die op deze manier gruwelijk verwend is en het zelf super leuk heeft gevonden! Volgende maand nog zijn kinderfeestje en dan weer gewoon een heel jaar wachten!

En zo gaan we dus maand 2 in van dit jaar! Waarin wij hopen dat Nina verder opknapt en aansterkt. Alle virussen, corona, maar zeker ook andere verkoudheden buiten de deur blijven. Waarin papa en mama hopelijk weer beetje kunnen bijkomen en we weer verder gaan, waar wij 2 weken geleden waren geëindigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *