Energieniveau nul?

door | 8 september 2019

Week 2 van school voor de kids en dus ook voor Nina. Ditmaal wel in combinatie met 2x fysiotherapie in de ochtend. Even gek om eerst de mannen naar school te brengen met Nina, dan door naar fysiotherapie bij het revalidatiecentrum Heliomare in Heemskerk en daarna weer terug naar school om Nina naar school te brengen.

Nina gaat elke dag met heel veel zin naar school, al werd het van de week ook eenmaal even lastig bij het afscheid nemen. Maar de eerste speeldate heeft al plaatsgevonden, thuis verteld zij honderduit over wat zij allemaal mee maakt (en wat alle stoute kindjes doen) en vol trots laat zij ons zelfs een nieuw geleerd liedje horen.

Nina zelf had afgelopen week wel wat minder energie en kracht door de chemo. En niet alleen Nina heeft wat minder energie, ook mama levert aardig in op haar energie niveau. In de ziektewet zitten is niet zo heel rooskleurig, want de dagen zijn gevuld met Nina overal naar toe brengen, met daarbij de normale gang van zaken bij een gezin met 3 kids die ook naar clubjes gaan. Huishouden schiet er veelal bij in en tijd om de batterij op te laden is er niet echt. Zorgen zijn er ook, maar gelukkig liggen wij er niet wakker van, maar uitgerust wakker worden is er niet elke morgen.

Maar wij hebben nog steeds schoon ondergoed in de kast, gezonde maaltijden op tafel en heel veel momenten dat wij ontzettend van onze kids genieten! Zoals middagje kermis met de kids en opa en oma. Jongens op een regenachtige middag met z’n tweetjes naar de bioscoop, hoe trots waren zij! Met z’n drieën veel plezier horen maken, terwijl wij rustig wakker worden in de ochtend. Dikke kussen en knuffels krijgen van de kids, daar doe je het toch voor!

Een gedachte over “Energieniveau nul?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *