Dag 33

door | 11 februari 2020

De dagen beginnen en gaan weer voorbij. Nina gaat echt elke dag een beetje beter, maar elke dag zijn er ook weer nieuwe vraagtekens. Papa en mama horen iets wat zij niet kunnen thuis brengen en dan zijn er gelijk zorgen over wat dat nu toch weer is bij Nina. Het wordt tijd dat wij weer naar huis gaan, want Nina: volgens mij beginnen papa en mama af en toe spoken te zien ;-)!

De post werd ook weer bezorgd, Nina geniet nog steeds van al die post! Ditmaal vooral kaarten van collega’s van papa, maar ook eentje van Sinterklaas! Het gezicht van Nina toen mama deze kaart voorlas, echt onbetaalbaar, helaas geen fotocamera bij de hand om het vast te leggen! Dank u Sinterklaasje!

De transferverpleegkundige is geweest, er zijn allerlei hulpmiddelen aangevraagd, evenals thuiszorg. Nu wachten tot dit allemaal goed gekeurd wordt door de verzekeraar en het thuis gebracht is.

De jongens hadden vandaag beide hun rapport bespreking, de juffen zijn trots en papa en mama waren het al! Nog 2 dagen school en dan vakantie! Niet een vakantie die de mannen verdienen, maar de jongens zijn al blij als wij allemaal thuis zijn, dus dat is onze missie! Vanavond slaapt Nina zonder optiflow, maar met ‘gewone’ zuurstof. Tijdens haar slaap wordt de co2 en de o2 goed in de gaten gehouden. Aan de hand hiervan zal er gekeken worden hoe Nina naar huis kan. Maar dat zij ging slapen zat zij niet heel ruim in de zuurstofwaarden, dus het is spannend of zij het met deze zuurstof haalt.

Morgen weten dus mogelijk meer over hoe en wanneer naar huis en weten wij misschien wanneer de chemo kan starten. Op naar morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *