Dag 31

door | 9 februari 2020

Zo stormachtig als het buiten was, zo rustig was het binnen.

Vanochtend werden de jongens en mama rustig wakker thuis. Samen zondag ochtend ontbijtje, cavia hok verschonen en spullen pakken. Overigens kregen de mannen bij het verschonen van het hok, hulp van de bewoners! Daarna gaan de jongens spelen bij hun vriendjes.

Nina en papa werden ook relaxed wakker. Papa had iets minder geslapen, maar Nina heeft het goed gedaan. Tante kwam op visite en ging heerlijk boekjes voorlezen en samen spelen.

En toen kwam mama weer in het AMC. Samen met papa even douchen, iets waar doordeweeks niet echt tijd voor is. Wel met zuurstof tank erbij, om Nina niet teveel uit te putten. En daarna de haren weer mooi ingevlochten.

In de middag gezellig visite van tante, oom en nicht en neef! Wat een gezelligheid. Grote nicht gezellig bij Nina in bed en samen kleuren, spelen en met neef erbij over gooien. Ook had oom nog een heel mooi cadeau mee! Kwam hij tegen op de luchthaven van Salzburg en kon hij niet laten liggen, nou Nina was hier super blij mee! Ze heeft nu ‘lange’ Skye!

De jongens vermaken zich in de middag thuis. Even lekker uitwaaien buiten, lego bouwen en eindelijk weer eens met de vriendjes in de straat spelen.

En wat doet Nina het goed. Zuurstof waarden blijven mooi! Zelfs nu zij slaapt. Het uitzuigen was vandaag veel minder nodig. Ook weet Nina aan de zuster te vertellen dat zij nu 4 jaar oud is, dat zij in de zomervakantie 5 wordt, op 15 juli! Mama stond versteld dat zij de datum wist. Ook heeft Nina gevideobelt (?) met haar favoriete verpleegkundige, via de telefoon van diens collega die vandaag voor Nina zorgde. Deze favoriete verpleegkundige heeft haar kruisbanden afgescheurd en kan niet komen werken. Nina genoot zichtbaar van het bellen en misschien komt haar vriendin van de week even langs šŸ˜!

Morgen weer maandag, nieuwe week, zal wel wat drukker worden weer met alle therapieĆ«n, artsen etc. Maar hopelijk zet Nina deze mooie lijn voort. En we hebben een missie: Nina wil een Valentijnskaart kopen voor haar ‘vriendin’ Donny van de Beek! Eens kijken hoe wij deze bij hem krijgen!

2 gedachten over “Dag 31

  1. Martijn Veen

    Wat een positieve berichten allemaal gelukkig.
    Er glimt een naar huis moment aan de horizon.
    Zet hem op Nina je kan het!
    Dikke kus Martijn & Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *