Dag 30

door | 8 februari 2020

Weekend en dat is in het ziekenhuis even 2 dagen bijkomen van alle hectiek van doordeweeks. Even geen artsen visites, therapie, school, pedagogisch medewerkers, onderzoeken, nog meer artsen op visite. Anderzijds vraagt dat wel wat meer van papa en mama in het entertainen van Nina. Maar ook even tijd voor bezoek van opa’s en oma’s!

Nina doet het goed vandaag. Zuurstof overdag gaat goed, maar kan nog geen stapje terug in gemaakt worden. Gelukkig is zij vrolijk en gezellig aan het kletsen. Met papa spreekt zij de ene na de andere spraakbericht in voor mama. Nina heeft duidelijk ontdekt hoe leuk dat is en sluit steevast af met ‘nu even afwachten’, of te wel afwachten tot de ander weer reageert.

Dex moest vandaag weer een rondje hardlopen voor de crosscompetitie, dit maal in Bovenkarspel. Max mag gelukkig naar zijn tantes en heeft daar een ontzettend leuke dag mee! Dex gezellig met mama in de auto kletsen. Bij het park aangekomen, was er na 10 minuten nog geen parkeerplek gevonden, Dex zonder mama alvast het terrein op. Iets wat hij altijd heel erg spannend vindt, nu ook, maar hij deed het wel! Kanjer! Mama heeft uiteindelijk de auto maar even in een berm geparkeerd en snel naar Dex gegaan. Wat een ontzettende modder! Dex ging helaas slecht van start dankzij een flinke beuk van een mede loper. Daarna te gespannen gelopen vanwege de kans op uitglijden, de modder stond tot aan zijn enkels, met pijn in zijn zij als gevolg. Dus geen top tijd vandaag en daar was hij best beetje verdrietig van. Maar hij heeft het wel volbracht en mama was beretrots!

De jongens heerlijk aan het slapen. Ook Nina slaapt heerlijk in haar ziekenhuis bed. Papa en mama maken ieder afzonderlijk hun bed op en gaan zo ook proberen wat nachturen te maken. Morgen komt mama weer naar het ziekenhuis en gaat papa weer in zijn eigen bedje slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *