Dag 23

door | 1 februari 2020

Een onstuimige nacht, laten we het zo maar noemen. Dat papa en mama samen met de artsen de optiflow willen proberen in de nacht betekent nog niet dat het vanzelf gaat.

Bij het inslapen van Nina moet alles op alles worden gezet om mooie waardes te houden voor in de nacht. Uiteindelijk de juiste manier gevonden en zodoende een goede nachtrust…..

Ohnee, dat toch niet. Nina wilde graag op haar zij liggen, maar door het slijm in de longen, zakten dan de waardes te laag en gingen alle alarmen iedere keer. Mama is er maar druk mee geweest de hele nacht en gelukkig hier en daar toch nog een uurtje kunnen slapen. Succes papa vannacht!

Nina vandaag verder in goede doen. Coördinatie lijkt beter te gaan en de kracht ook wat terug te komen. Hiermee komt ook al meer het besef en de wens van Nina dat ze snel sterker wil worden en nu bepaalde dingen niet goed kan. Aan het einde van de dag als ze wat moeier is wil dit nog wel eens resulteren in een verdrietig meisje helaas. En wij maar vertellen dat papa en mama super trots op haar zijn en dat ze het al zo goed doet!

Gisteren vond papa een paar grote kado’s thuis, waaronder een ballon en een doos vol kado’s van Zilver, de vriendin van Nina uit Villa Pardoes. Nina mocht vandaag al een paar kado’s uitpakken en ze wilde maar wat graag de kroon van de bellenblaas hebben!

Verder heeft Nina weer heel hard gewerkt vandaag. In de stoel, staan, visite, met de ballon slaan en schoppen, poepen (ja, dat is ook werk als je normaal stil ligt). De broers kwamen nog even langs en die hebben nog even met Nina en de knuffels gespeeld.

Nina in de stoel met boekjes.

Papa heeft nu de nachtdienst, dus zet hem op Nina (en papa)!

Een gedachte over “Dag 23

  1. Jessica

    Wat fijn om te lezen dat de kadootjes goed aangekomen zijn. Zilver heeft ze met liefde uitgezocht (en ingepakt) voor haar lieve dappere vriendinnetje Nina! Liefs van ons allemaal❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *