Dag 24

door | 2 februari 2020

Vandaag een gezellige “weekend” dag in het ziekenhuis. Het ziekenhuis is altijd rustig in het weekend, geen fysio, geen school, weinig artsen, minder verpleging, geen post, etc. Dus dan vragen we visite!

Nina heeft in de ochtend lekker met opa en oma gespeeld, terwijl ze in de stoel zat en in de middag met andere vrienden! Papa en mama hadden even in de middag samen, en deden daarna ook de wissel.

Voor Dex en Max was het super fijn dat zij “niet weer” mee hoefden naar het ziekenhuis en leuke dingen konden doen bij vriendjes. Super fijn dat ze daar zo goed terecht konden en vaak ook nog kunnen. Oh ja en ze hielpen mama ook nog met de was 😂!

Nina doet het goed. Je ziet dat ze meer energie krijgt en dat ze daarmee ook veel beter om gaat. Af en toe even staan, oefenen met slikken en lekker in de stoel spelen met de stiften. Extra grote stiften omdat de (tijdelijke) neurologische schade het nog te lastig maakt om met gewone stiften te kunnen kleuren. Nina vindt dit lastig, maar het is wel fijn dat het alweer op deze manier gaat!

Voor papa en mama is het heel fijn dat zij ook deze vooruitgang bij Nina kunnen zien. We hopen met zijn allen de stijgende lijn van komende dagen door te kunnen zetten! 💪

Een gedachte over “Dag 24

  1. Wedy

    Ik hoop dat de knopjes indrukken een beetje oefenen met haar motoriek! Zet hem op daar! Fijn om mn kleine BFF even te knuffelen. Kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *