Dag 22

door | 31 januari 2020

Nina gaat lekker vandaag. Geen koorts meer en ook geen paracetamol. Artsen zijn super tevreden. Optiflow gaan wij zelfs nu in de nacht proberen omdat de laatste nachten Nina juist erg dipt met die neus kap. Ook zijn papa en mama benieuwd hoe Nina het doet zonder beademing, heeft zij nog adempauze??? Als dat goed gaat, dan wellicht in de loop van volgende week zelfs van IC naar afdeling! Iets wat de IC artsen niet verwacht hadden. Dan streven naar overdag zonder zuurstof en misschien in de nacht nog wel zuurstof, maar daarmee kan zij ook naar huis…

Logopediste is ook geweest, of zoals Nina haar noemt ‘slikdokter’! Nina mag water op lepeltje blijven proberen. Hapje baby fruit geprobeerd, maar nog niet helemaal veilig. Dus dinsdag opnieuw beoordelen. Maar dat Nina fruit hapje nam is al een overwinning. Door haar eetstoornis nam ze dit al tijden niet of met heel veel moeite of als er een roze verpakking om heen zat. Vanavond noemde ze zelfs op dat zij patatjes wilt eten, iets wat papa en mama niet eens kunnen herinneren dat Nina dat ooit gegeten heeft.

Veder maakt Nina veel lol met de dokter! Laat zich voorlezen door juf en de pedagogisch medewerker, uiteraard ook door papa en mama. Nina oefent heel goed samen met papa en de fysio. En verder doen we gewoon lekker gek met een ballon, muziek etc, om maar in beweging te blijven in bed.

En terwijl Nina zich vermaakte in het AMC, vermaakten de jongens zich samen met hun vriendjes uit Amsterdam en hun lieve mama (vriendinnetje van mama). Die het gewoon aandurfde om met 5 kinderen met de Noord-Zuidlijn te reizen, voor een gezellige dag om het Scheepvaart museum! Toch een beetje cultuur tijdens zo’n stakingsdag 😉!

En vandaag ook weer post gehad. Wel 64 kaarten, waarvan 32 van een school uit Alkmaar! Wat een prachtige kunstwerken hebben die leerlingen gemaakt. Super lief allemaal en Nina is er echt zo blij mee!

Een gedachte over “Dag 22

  1. Jolanda

    Super super blij voor jullie. Hopen dat deze lijn blijft doorgaan. Lieve Nina super trots op je. Super veel kaartjes dat verdien je lejker van genieten en natuurlijk ook een oppepper voor papa, mama en de boys. Morgen misschien wel weer post 😉 geniet ervan.

    😘😘😗
    Erik, Jolanda & Kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *