Dag 21

door | 30 januari 2020

Jeetje lieve Nina, alweer 3 weken geleden ging jij onder het mes en zaten papa en mama de hele dag in spanning te wachten op een telefoontje van de neurochirurg! En wat is er een hoop gebeurd in deze 3 weken! Voor ons gevoel zijn papa en mama niet 3 weken, maar 3 jaar ouder geworden!

Maar wat doet Nina het goed! Dat kunnen papa en mama niet vaak genoeg schrijven. Maar wat was Nina vanochtend verdrietig zeg, er leek geen einde aan te komen. Nina wil namelijk heel graag eten en ja dat mag niet. Het theatrale huiltje kwam zelfs even om de hoek kijken om te zien of de dokter over stag ging en dat ging hij bijna, maar morgen komt de logopediste. Of zoals Nina haar noemt: de slik dokter! Hopelijk is dan eten en drinken veilig om te proberen.

Helaas werd school in de ochtend Nina al snel te veel en mama had snel door waarom, 40.4 gaf de thermometer aan. Inmiddels is Nina ook wat snotterig geworden. Tja en dan is snotjes en koorts een teken om direct in de isolatie te komen. De deur van de kamer dus hermetisch dicht! Nu hopen dat dit een gewone, vervelende verkoudheid is en blijft en dat het niet erger wordt. Gelukkig geeft paracetamol snel verlichting en kan Nina in de middag weer gezellig spelen.

Maar niet alleen Nina doet het ontzettend goed, ook grote broers Dex en Max doen het super. De scholen staken, dus Dex ging vanmiddag naar een vriendje (hij had geen zin om mee naar het AMC te gaan) en Max ging wel mee. Wat een bofkont was hij, het was cavia/ konijnen tijd. Dex zei later thuis dat als hij dat geweten had, hij ook mee was gegaan: de schat!

En dan de post! Vanochtend kwam er iemand van facilitair vragen of wij ons verveelde: 29 kaarten en 1 cadeautje! Van deze kaarten kende mama 2 afzenders en 2 indirect, de rest is ons allemaal onbekend. Evenals de afzender van het cadeau. Wat ontzettend lief allemaal en ook de kaartjes van allemaal ‘oma’s’! Zitten die op facebook???? Helemaal te gek! Helaas is de kamer op de IC niet zo groot en mogen wij niet overal iets ophangen vanwege de veiligheid en kunnen wij de kaarten niet allemaal een plek geven, maar ze zijn een grote steun en bewaren ze allemaal voor Nina! Ohja en of mama namens Nina even 1 afzender een berichtje wilt sturen (maar ja ik weet niet wie het is), een kaart met daarin de tekst dat Nina maar aan de zusters om extra toetjes moest vragen…. ‘Maar mama, ik mag toch helemaal niet eten! Dus dan mag ik dat ook niet vragen! Wil jij dat even die mevrouw laten weten?’. Dus mevrouw, dank voor u lieve kaart, vol prinsessen en zelfs koningin Nina erin verwerkt, maar Nina mag niet eten dus ook geen toetjes voor haar ;-)!

Een gedachte over “Dag 21

  1. Madelon

    Wat fijn om te lezen dat Nina beetje bij beetje beter gaat. Hopelijk gaat de kaartenregen door en het herstel ook 💪🏻
    We denken aan jullie kanjers!
    Lasse, Madelon (&fam) v/d yoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *