Dag 19

door | 28 januari 2020

Vannacht hebben Nina en mama goed geslapen in het AMC. Nina gewoon lekker de hele nacht door. Mama maar 2x wakker! Dat is echt uniek op de IC. En de ochtend direct gestart met lekker opfrissen, neuskap af, optiflow aangesloten. In de ochtend met de fysio stond Nina zelfs even op haar benen! Wat een knapperd! Verder volgde nog een nieuwe sonde, uitje naar de winkel, crea bea zijn met het kunst atelier, puzzelen met de juf en uiteraard nog het afnemen van een bloedgas voor o.a. bepaling van de co2. Vanochtend was deze stabiel en vanmiddag…. was deze gezakt! Joepie! Nu hopen dat deze lijn voortgezet wordt.

Nina haar lijfje werkt keihard en zelf blijft zij ook een ongelofelijke bikkel! En deze bikkel werd vandaag overladen met heel veel post en cadeautjes, wat een verwennerij. Maar het kan aan het slaap tekort van papa en mama liggen, maar sommige afzenders konden wij niet direct plaatsen, maar gelukkig zijn papa en mama er na een paar uur achter gekomen! Nu een vrolijke gele smiley ballon erbij, cadeautjes, heel veel kaartjes en nog een hele grote kaart van de voetbal van papa! Dank allemaal!

3 gedachten over “Dag 19

 1. Marianne Bennis-Hurkmans

  Lieve Nina, ouders en broertjes.

  Het is voor jullie allen een heel moeilijke, zware tijd. Als kindje van 2 jaar kwam ik ook in het ziekenhuis terecht met een scala aan opeenvolgende problemen. Mijn lieve ouders hadden een vreselijke tijd en mochten toen niet bij mij blijven ‘s nachts. Gelukkig is dat veranderd. Ik ben nu bijna 75 jaar en ik kan u, papa en mama van Nina, verzekeren dat ze er geen trauma van hoeft over te houden. Mijn leven is gewoon goed geworden en ik heb geen angsten over gehouden. Een kind is zo flexibel. Ik hoop dat u beiden op den duur tot rust kunt komen en weer kunt genieten van uw drie kinderen. Zonder zorgen.

 2. Lisette

  Lieve ouders en familie van sterke Nina,

  Heftig om jullie verhaal te lezen maar wat een oer kracht heeft jullie Nina.
  Het kan niet anders dat deze kanjer de wereld een poepie laat ruiken!! Hopelijk mag Nina spoedig een super mooi bericht ontvangen en lekker naar huis in dr eigen bedje zonder slangetjes en inlopende mensen , maar gewoon genieten van haar eigen thuis samen met Papa en Mama en je broertjes.
  Mag de toekomst jullie geluk brengen om zo een leven lang samen dierbare herinneringen te maken , zonder bezorgdheid maar met heel veel liefde 💓

  Heel veel sterkte lieve Nina ❤️💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *