Dag 17

door | 26 januari 2020

Het eerste wat Nina vanochtend zei toen zij wakker werd: Papa is jarig! Happy Birthday! Helaas wel eerst een vingerprik en daarna kwam papa pas, samen met de jongens, oma en tante. Na dikke verjaardagsknuffels, en de kids allemaal 1 cadeautje aan papa gevend (ze hadden er allemaal een berg), gingen papa, mama en de jongens op stap.

Op stap met andere gezinnen met een ziek kind in het AMC. Helaas kon Nina dus niet mee. Met de bus vertrokken wij om 09.00 uur naar Madame Tussauds! Een volledig verzorgde ochtend volgde. Normaal gaat Madame Tussauds om 11.00 uur open en dus hadden wij alle ruimte en tijd om alles goed te bekijken en op de foto te gaan met de sterren. De jongens mochten zelfs hun eigen hand in wax laten maken. Met een goed gevulde goody bag vertrokken wij om 11.30 uur weer terug naar het AMC.

Nina werd ondertussen voorgelezen door oma en ging knutselen met tante. Het ontbrak haar aan niets. Maar Nina was maar wat blij dat papa en mama weer terug waren. Eindelijk ook tijd om de rest van de cadeautjes aan papa te geven.

Helaas moesten mama, de jongens, oma en tante toch ook weer terug naar huis. Thuis gingen de mannen lekker kleuren en mama wat opruimen en wassen. Nina kreeg in de middag nog heel speciaal bezoek, gebracht door de andere tante: Alvin, de cavia kwam op bezoek! Nina vond dit geweldig!

Maar wat betreft gezondheid was het een roerige dag vandaag. Papa en mama kunnen het nog niet hard maken, maar dat sommige verpleegkundige de apparatuur toch niet heel goed snappen en dus niet helemaal goed aansluiten of instellen is wel duidelijk. Of dat instellingen tussen zaterdag en zondag enorm verschillen, zaterdag op een stand waarbij Nina heel goed reageert en zondag een stand waarbij zij helemaal in kachelt. Een zuurstof slang die niet goed aangesloten zit… Maar ja ga maar zeggen dat Nina hierdoor geen goede waarden heeft. Papa heeft afgesproken dat we morgenochtend vroeg eerst even om de tafel gaan zitten, alvorens wij definitief de knoop doorhakken over wel of niet de canule plaatsen.

Een gedachte over “Dag 17

  1. Jolanda

    Gijz van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We willen je niet vergeten in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte met de gesprekken van morgen. We hopen Dat Nina een operatie bespaard blijft. Mocht dit niet het geval zijn zijn we in gedachten bij jullie. We nemen jullie mee in onze gebeden en welke dag brand er hier een kaarsje voor jullie.

    Liefs uit Ten Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *