Dag 11

door | 20 januari 2020

Wederom heeft Nina goed geslapen afgelopen nacht. Maar werd wel wat timide wakker. Na de verzorging zelfs dikke tranen omdat haar armen niet deden wat zij wilde. Deze dip kan zijn omdat de co2 van Nina veels te hoog is. Een verklaring hier weer voor kan zijn dat de co2 niet weg kan door het overmatige slijm.

De hele dag zijn de verpleegkundige, artsen en papa en mama in de weer om van alles te bespreken, instellingen veranderen aan beademingsapparaat etc. Maar co2 blijft hoog.

Vanavond bespreekt mama met de arts dat het echt 2 stappen vooruit is en 1 achteruit. Vooruit vandaag in de ontstekingswaarde die steeds verder dalen, wat inhoudt dat de antibiotica zijn werk doet. Ook blijft de hele dag al de zuurstofwaarden mooi hoog. En de temperatuur is zelfs gedaald naar 36 graden. Maar nu dus weer die co2 verhoogt en dus wordt er besloten, als Nina al slaapt, dat zij toch van de neus (giraffen) kap terug moet naar de neus/mond kap. Nina wordt hier uiteraard beetje wakker van, helemaal over haar toeren als de kap erop zit. Maar gelukkig binnen een paar minuten weer rustig in slaap. Hopelijk daalt de co2, slaapt Nina weer de hele nacht en mag zij morgenochtend voor de dag weer terug op alleen de neuskap, zodat wij wel kunnen blijven praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *