Wereld kinder kanker dag

door | 15 februari 2020

Na een heftige avond, een redelijk rustige nacht. Nina krijgt behoorlijke hoeveelheid ondersteuning van de optiflow en daar doet zij het heel goed op. Afbouwen is even niet aan de orde, eerst bijkomen. Nina is nog steeds verdrietig dat zij niet thuis is, zij heeft haar eigen slaapkamer nog niet eens gezien. En papa en mama vrezen dat deze opname nog wel even duurt. Maar het is niet anders.

Nina vermaakt zich verder goed, ze speelt met papa en/ of mama en leest ook zelf haar eigen boeken voor.

Dex naar atletiek en de mannetjes samen bij opa en oma spelen. Heerlijk hebben ze daar gespeeld. Daarna nam mama de jongens en opa en oma mee uit eten, even doen alsof het ook voor ons vakantie is, ook al zijn wij niet compleet. Dex valt in de auto terug in slaap, althans hij deed hij ook beetje alsof 😂!

Vandaag wereld kinder kanker dag. Bij deze dag staan velen stil bij alle kindjes met kanker. Wij dragen de gouden strik voor aandacht. Een mooi gedichtje vond mama op internet hierover. Een tekst die aansluit bij hoe het voor Nina is. De luchtwegen, de reden van deze opnames, staan enerzijds los van de tumor, gevalletje pure pech. Maar als er geen operatie aan tumor was geweest, dan mogelijk ook niet zo’n terugval in die luchtweg klachten. Wanneer heeft Nina eens het geluk aan haar zijde?

2 gedachten over “Wereld kinder kanker dag

  1. Dymphy van der Zwan

    Kanker treft het hele gezin, wij denken sinds we dit weten veel aan Nina. Liefs en heel veel sterkte, Dymphy en Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *