Herfst korte broek

door | 2 oktober 2021

Herfst in korte broek; koud en guur…

In de herfst in korte broek…. Wat hebben september, oktober, november en december met elkaar gemeen? Inderdaad, de R is in de maand…
En in het begin (september) was het nog niet echt koud, maar inmiddels begint de kou af en toe om de hoek te “waaien” ;-). Zeker niet te koud, maar wanneer het regent (en we hebben wat regenachtige dagen gehad), dan kom de regen wel direct op de blote benen… Dat is wel fris!
Max horen we er niet over, maar af en toe zien we toch wel wat “goose bumps” op zijn benen. Zeker als we zelf niet in beweging zijn dat wordt het toch wel sneller koud.

Kleding

En als de kou om de hoek komt kijken, wat doe je dan; je kleden natuurlijk! Dus Max en ik, evenals Dex hebben vesten en jassen met daarop promotie teksten laten maken! Onze naam, het Team Nina logo, KIKA logo en de QR code om te doneren staat erop.
Hiermee is het direct zichbaar waarom we in korte broek lopen, met als uiteindelijke motivatie dat mensen de QR code scannen en doneren natuurlijk!
Voor Dex is de tekst wat aangepast, bij hem staat duidelijk dat het om een “supporter” van 365 dagen in korte broek gaat, omdat hij zelf (heel slim!) niet zo gek is om in korte broek te gaan…

School / Werk

Bij Max op school kijkt men er al niet meer van op. Max liep vorig jaar al het hele jaar in zijn korte broek en dat is dit jaar niet anders. Bij mij op het werk, wordt toch nog regelmatig gevraagd of ik de zomer in mijn bol heb. Met als resultaat dat de eerste collega’s al meteen een mooie donatie gedaan hebben. Bedankt!
Ook bij meetings met klanten (in de tijd dat het kon/mocht) wordt het toch wel positief ontvangen dat het voor het goede doel is (zonder iedere keer het hele verhaal te vertellen).
We gaan er dus mooi nog even meer door!

Doneer voor Kika
Doneer voor KIKA!
Max en Gijs in KIKA Kleding
Max en Gijs in KIKA Kleding

Meer artikelen van Max en Gijs:
https://nina.zonneveld.org/category/kika-actie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *