Goed nieuws

door | 18 november 2022

Vijf weken waarin de wereld gewoon doorging

Vijf weken waarin wij niet wisten of ophoging van de medicatie bij Nina effect zou hebben

Vijf weken waarin wij in ons achterhoofd toch wel bezig waren met wat als

Vijf weken waarin ik toch een paar keer ’s nachts wakker werd dat ik een begrafenis aan het regelen was

Vijf weken waarin ik niet wist of we mochten hopen op goed nieuws

Bij de vorige MRI had ik vooraf een slecht gevoel en mijn gevoel laat mij nooit in de steek is de afgelopen jaren wel gebleken. Nu had ik eigenlijk al snel een neutraal gevoel en ook dit keer liet mijn gevoel mij niet in de steek

Want na 5 weken in spanning, kregen wij te horen dat de tumor niet verder gegroeid is en dat dit gedeelte zelfs in groei is afgenomen! En het andere gedeelte is nog steeds stabiel!

Nieuws waar wij heel erg blij mee zijn! Maar ook een bewustwording dat deze continue spanning veel van ons blijft vragen. Over 12 weken weer een MRI, weer wachten op een uitslag. Maar voor nu gaan we door, blijven we lachen en genieten van de mooie dingen in het leven!

3 gedachten over “Goed nieuws

  1. Astrid

    🥰💪🤩OOOOO WAT FIJN GEWOON NU EFFE GOED NIEUWS 💃🏼DAT WAS ZO NODIG , T IS ZOOO ZWAAR HEEEEEL FIJN❤️❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *