“Einde” van de korte broek

door | 3 oktober 2022

Sinds 1 juli een jaar (365 dagen) in korte broek. Maar wie stopt er nu in de zomer met de korte broeken actie en trekt dan zijn lange broek aan? Ons niet gezien. En Max al helemaal niet. Waar ik (Gijs) afhaak en het wel mooi vind geweest na zoveel tijd, gaat Max nog lekker door. (Hij was ook al een jaar eerder begonnen, moeten we wel eerlijk zijn natuurlijk….)

Afgelopen week dacht ik; get regen, dus ik kan lekker mijn lange broek aantrekken. Toen ik dat bij Max meldde vroeg hij om het nog 1 weekje af te ronden. Dat kon ik natuurlijk niet weigeren en dat weekje heb ik ook maar weer volgemaakt.

Maar vandaag was het dan zover, voor het eerst weer in lange broek, sinds 365 dagen+.
De reacties zijn dan ook niet van de lucht en naast alle reacties van anderen moet ik zelf ook weer behoorlijk wennen aan het dragen van de “lange” broek.
Maar ik moet eerlijk zeggen dat het wennen aan de sokken eigenlijk nog vreemder is. Na meer dan een jaar lang “sneakersokjes” te hebben gedragen zijn die hoge sokken wel weer even wennen….

Doneren kan nog altijd: https://www.kikakortebroek.nl/365-dagen-in-korte-broek-max-en-gijs-team-nina

Doneer voor Kika
Doneer voor Kika

Meer artikelen van Max en Gijs:
https://nina.zonneveld.org/category/kika-actie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *