Dag 26

door | 4 februari 2020

Nog steeds op de IC, maar wel met een gigantische vooruitgang, waar de artsen zichtbaar verbaast over zijn. Papa en mama niet, die wisten wel dat onze Nina zo’n vechter is.

De nacht blijft voor papa en mama wel onrustig, in de nacht horen wij veel alarmbellen en zijn ze niet van Nina dan wel van ergens op de gang. Maar Nina slaapt nog steeds erg goed en wordt vrolijk wakker. En dat ondanks dat zij in de nacht wel een paar adem pauzes laat zien. De co2 waarden blijven netjes en de zuurstof en of flow overdag en nacht, bouwt Nina heel langzaam af. Vandaag werd er wederom gesproken over één dezer dagen naar de kinderafdeling, maar los van het feit dat Nina dan nog wat stabieler in de nacht moet zijn, moet er ook nog een plekje zijn op de kinderafdeling! Nina wil maar wat graag en heeft vandaag op de betreffende afdeling gevraagd of haar beste vriendin (een lieve verpleegkundige) al beter is. Daarna voor haar een prachtige kroon gemaakt en een te schattig briefje gedicteerd!

Verder vandaag hard gewerkt met de juf, gekleid met de mevrouw van het kunst atelier, gewandeld door het ziekenhuis, met de pedagogisch medewerker iets met potjes en emoties en…. 3x 10 hapjes gepureerd fruit gegeten. Want de ‘slikdokter’ was ontzettend positief! Dat smaakt naar meer! Ook lukte het Nina om haar favoriete boek zelf vast te houden, trots als zij was! Direct moest mama een foto maken voor papa en Nina sprak hierbij een voice bericht in om papa het goede nieuws te vertellen!

Ook heeft Nina de post weer mogen ontvangen en zij helpt fanatiek met het openen van de enveloppen. Dank allemaal weer!

Papa en mama zijn moe, maar wat geeft de vooruitgang van Nina ook weer energie! Papa en mama zijn heel trots op hoe Nina vecht en nog trotser als Nina trots is op zichzelf! Want zij geeft niet op! Hopelijk snel naar de gewone kinderafdeling, daarna naar huis en hopelijk snel starten met de chemo. Want tja dat is nog wel een dingetje, het is er, maar puur financieel dingetje om het te krijgen, want officieel is deze chemo niet voor het type tumor die Nina heeft. De oncoloog is er druk mee, maar daarom nog belangrijker dat er nog meer onderzoek gedaan wordt naar een blijvend medicijn! Dus steunen jullie team Nina bij de run for kika?

https://www.runforkika.nl/team-nina-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *