Update 23 april 2018

door | 23 april 2018

Joehoe! Wij gaan naar huis en wel morgen! Nina heeft de afgelopen dag veel vooruitgang geboekt en is goed genoeg om thuis verder te revalideren.
Hier zijn wij ontzettend blij mee, heerlijk met z’n allen thuis en niet meer dagelijks één van ons op en neer naar het AMC.
Al realiseren wij ons ook dat het vanuit huis nog heel hard werken wordt. In eerste instantie zo mogelijk met therapeuten aan huis en later waarschijnlijk bij Heliomare aan de slag. Daarnaast staan er ook nog de nodige afspraken bij zowel de longarts als de neurochirurg. De longarts gaat verdere diagnostiek doen naar de steeds terugkerende luchtweg klachten van Nina. De neurochirurg komt nog met definitieve uitslag van de tumor, maar dit veranderd niet meer het beleid: over 3 maanden weer een MRI om de tumor in kaart te brengen.
Dank allemaal voor de lieve berichten, kaarten, cadeautjes, alle kaarsjes die gebrand zijn. Het doet ons erg goed! Mochten jullie langs willen komen, heel lief, maar graag wel even overleggen met één van ons of het uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *