Pech week 2

door | 29 september 2019

Helaas nog steeds in het ziekenhuis met Nina!
Ging Nina zondagmiddag zelfs zonder zuurstof de gang over, zo bleek toch dat zij iets teveel van zichzelf had gevraagd en moest zij maandag echt bijkomen met weer de nodige hoeveelheid zuurstof.

Woensdag zelfde verhaal, ook toen ging zij heel goed zonder zuurstof, maar de volgende dag betaalde zij de rekening! Je merkt dan dat Nina echt weinig kracht en energie heeft. Alles kost haar dan meer moeite: eten, drinken en ook spelen.

Maar gelukkig kwamen de cliniclowns langs, het kunstatelier waarmee Nina een prachtig schilderij heeft gemaakt, de pedagogisch medewerker heeft een aantal keren heerlijk met Nina geknutseld en gespeeld, de ziekenhuis juf is langs geweest voor een puzzeltje en voorlezen en uiteraard is ook de cavia weer langs gekomen op Nina haar kamertje.

Vandaag ook nog niet een denderende start, maar in de middag wel zonder zuurstof weer. Uiteindelijk hebben we zelfs het zuurstofslangetje uit Nina haar neus gehaald, omdat dat mogelijk wat extra ruimte bood om zelf goed zuurstof uit de lucht te halen. Ineens gingen de waarden op de monitor omhoog! Nina had in mum van tijd zelf haar eten en drinken op en na het eten nog een paar stappen op de gang gezet. Nu slapen zonder zuurstof, als zij dat de hele nacht volhoudt, mogen wij misschien wel mee naar huis! En dat willen wij maar wat graag. De jongens zijn het zat, vooral het heen en weer rijden naar het ziekenhuis, maar ook het gemis van een compleet gezin. Papa en mama zijn het zat, want die hebben een soort van draaideur relatie momenteel en praten bij via de app en Nina zelf wil ook graag weer naar huis. Het zal er om hangen, want zodra Nina meer horizontaal ligt, zie je de saturatie waarden dalen en soms ook alarmeren (dat die dus te laag wordt). Hopelijk komt het omdat zij nu nog veel aan het bewegen is en nog niet slaapt……. wordt vervolgd!

Een gedachte over “Pech week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *